Welkom

Hier vindt u informatie over onze prachtige fiets-evenementen die wij voor u organiseren in ons aantrekkelijk wielergebied .... lees meer

Autoservice Henk Kelly

WTC Ruinen heet u van harte welkom op deze website.

Op deze site vindt u informatie over onze prachtige fiets-evenementen die wij voor u organiseren in ons aantrekkelijk wielergebied. Daarnaast wordt er clubinformatie getoond over wie wij zijn, welke tochten er zijn geweest en hoe onze leden in conditie kunnen blijven. Natuurlijk kunt u uw vragen op deze site kwijt en worden er foto’s getoond over onze activiteiten.

De Wieler Toer Club Ruinen heeft een ledenaantal van circa 130 personen en bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Wij hebben fietssport hoog in het vaandel staan. Dit geldt zowel voor het toerfietsen op de weg als voor MTB in het terrein. WTC Ruinen houdt van sportief fietsen, maar niet in wedstrijd verband. Ons motto van “samen uit samen thuis” en “gezelligheid troef” zijn belangrijke pijlers binnen onze club. Trots zijn we op onze jaarlijkse MTB tochten, met name de MTB Marathon die altijd grote deelname heeft en de manier waarop wij nieuwe leden begeleiden in het kundig maken op de MTB.

Ik hoop dat met onze site uw vragen worden beantwoord, dat u met belangstelling onze site leest en uw interesse om lid te zijn wordt gewekt.

met vriendelijke groet, Wim de Blécourt / voorzitter