Clubtochten

Het gehele jaar door worden er clubtochten, zowel op racefiets als op MTB fiets, georganiseerd. Deze worden verdeeld over het seizoen en er wordt jaarlijks een club 3-daagse en een tijdrit georganiseerd. Deze tochten zijn alleen voor clubleden. De mountainbike tochten zijn circa 40-60 km lang en de racefiets tochten  80 tot 150 km. Naar mate het seizoen vordert worden de afstanden langer.

De bestemming van de 3-daagse wordt elk jaar op de ledenvergadering besproken. Een rondje IJsselmeer, Heuvellandschap Limburg of Tecklenburg, Sauerland (Duitsland), Rondje Veluwe, en rondje Groningen zijn al met veel plezier verreden. Dit jaar is het weekend gepland in het tweede weekend van september. We vertrekken zoals gebruikelijk op de vrijdag en komen zondag terug.

Hieronder het gehele overzicht met het programma:

 Zondag 31 maart  Snerttocht  Weg  60 – 80 km    9.00 uur
 Zondag 28 april  Clubtocht  Weg  100 km    8.30 uur
 Hemelvaartsdag 30 mei  MTB Dauwfiets clubtocht  MTB  40-60 km    6.00 uur
 Dinsdag 21 juni  Mid zomernacht tocht  MTB  40-60 km    19.00 uur
 Donderdag 11 juli  Tijdrit  Weg  4.8 km    19.00 uur
 Zondag 21 juli  Klaverblad Clubtocht  Weg  40-80-120-160    8.30 uur
 Zondag 18 augustus  Clubtocht  Weg  100 – 150    8.30 uur
 Vrijdag 13 t/m zondag 15 september  Club weekend  Weg/MTB  –   –
 Zondag 6 oktober  MTB clubtocht elders  MTB  –   –
 Zondag 10 november  MTB Clubtocht  MTB  –   –
 Zondag 29 december Oliebollentocht  MTB  –    8.30 uur

Alle clubtochten starten vanaf de Brink in Ruinen. Het Clubweekend en de clubtocht elders, starten op een nader te bepalen locatie. De juiste tijden en locatie worden per mail bij de leden bekend gemaakt.

Informatie over tijdrit;

Op donderdag 11 juli wordt er een speciale tijdrit voor alle leden georganiseerd. Dus voor iedereen: van jong tot oud, van licht tot wat zwaarder en van snel tot heel snel! Want zelfs wat minder snelle fietsers hebben deze avond alle kansen om de snelste te zijn!

Gezelligheid staat voorop, er is tijd voor koffie e.d. en tijdens de prijsuitreiking krijgen de winnaars een leuke attentie!

Wij starten om 19.00 uur vanaf De Vosseburcht, Bosweg 7, 7958 PZ Koekange. Het parcours is 4,8 km lang, is verkeersluw en telt maar 4 bochten. Iedereen rijdt eerst individueel 2 rondjes. Daarna  worden koppels gemaakt van de snelste en langzaamste deelnemers. En nummer 2 wordt gekoppeld aan de 1 na laatste enz. Deze koppels rijden één ronde.

Opgeven via de mail bij Jan.Mulder: janbetsymulder@gmail.com of Hans Scholing fam-scholing@home.nl  Je krijgt daarna verdere informatie door via de mail.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal meedoen, alle heren maar zeker ook alle dames!!  Meedoen is belangrijker dan winnen! Wij hopen op een sportieve en vooral gezellige avond.